SUMU MEDIA - ENEMMÄN KUIN MAINOSTOIMISTO

Sumu Media on Raisiolainen yritys, jonka palveluihin kuuluvat lähes kaikki nettiin, digitaalisiin medioihin ja painotuotteisiin liittyvät palvelut.
Asiakkaitamme ovat eri kokoiset yritykset ympäri Suomea.

Kahdeksantoista vuoden kokemuksella pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kattavat ja monipuoliset palvelut.

Panostamme kumppanuuteen - haluamme olla asiakkaillemme vähän enemmän kuin perinteinen mainostoimisto. Olemme kumppani, kaveri ja ojennamme auttavan kätemme aina kun sitä tarvitaan.

Parhaimmillaan yhteistyö kanssamme johtaa pitkäaikaiseen asiakassuhteeseen, joka perustuu molemminpuoliseen luottamukseen ja yhteistyöhön. Meidän avullamme moni aloittava yritys on saanut tuulta purjeisiinsa ja moni isompi yritys säästänyt merkittäviä summia, kun ollaan kartoitettu, miten asiat voidaan tehdä paremmin, tehokkaammin ja nopeammin. 

Uusien asiakkaiden kanssa aloitamme yleensä tapaamisella, jossa kartoitetaan, miten voisimme asiakasta auttaa parhaiten. 

Tutustumalla referensseihimme ja tuotteisiimme saat käsityksen palvelujemme laajuudesta.

.fi verkkotunnusvälittäjä!

Olemme myös virallinen fi-verkkotunnusvälittäjä, joten kauttamme saatte kaikki verkkopalveluihin liittyvät palvelut sujuvasti ja nopeasti. 

Fi -verkkotunnus uudistuu 5.9. - seuraa uudistusta!

Jatkossa fi-verkkotunnuksen ja kaikki siihen liittyvät palvelut voi hankkia ainoastaan omalta verkkotunnusvälittäjältään. Viestintävirasto takaa edelleen fi-verkkotunnusten laadun ja luotettavuuden. Siten fi-verkkotunnus säilyy tulevaisuudessakin turvallisena suomalaisena valintana. Nykyisten asiakkaittemme verkkotunnusten ylläpito jatkuu tämän jälkeenkin normaalisti, kun asiakkaat toimittavat meille verkkotunnustensa

Kiinnostutko? 

Ota yhteyttä  tai jätä tarjouspyyntö,
niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!